BRNL20201007002

 
Холандската компанија нуди тренди производи за текстилен животен стил за жени. Силата на брендот е персонализација и висок квалитет. Холандската марка нуди и линија за додатоци за жени. За нивната нова колекција, тие бараат нов партнер за производство што може да произведе мали количини.
 
Тие бараат партнер за производство кој е во состојба да произведе мали серии шалови за жени во една големина. Во првата колекција, тие сакаат да понудат 3 бои (црна, сива и јоргована). Шамијата е изработена од 80% волна и 20% најлон. Холандската компанија ќе започне со производство на примероци.
 
Компанијата бара партнер за производство:
- Со искуство во производство на шалови
- Новиот партнер треба да може да произведе лого што ќе се користи на шамиите. Холандската компанија ќе го достави дизајнот.
- Кој е подготвен да произведе мали количини, но има и капацитет да произведе повеќе.

 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk 
Телефон: +389 (0) 2 3108891