Датум: 16 - 17 ноември 2019       Локација: Вилнус, Литванија
 
На 16 и 17 ноември ќе се одржи најголемиот гејминг настан на Балтикот – GameOn, кој привлекува многу посетители од Европа. Во рамки на дводневната конференција, Enterprise Europe Network ќе организира б2б настан кој ќе понуди можности за соработка, размена на идеи, иновации и инвестиции во анимациите, игрите, виртуелната реалност, визуелните ефекти и зголемената реалност.
 
Сите заинтересирани учесници за учество на б2б средбите е потребно да се регистрираат преку MeetToMatch, каде ќе имаат можност да закажат состаноци со потенцијални партнери. Состаноците ќе се одржат на посебна локација во рамки на конференцискиот простор.
 
За учество на GameOn потребно е да се обезбеди влезница. Детали се достапни на https://gameon.lt/en/tickets/
 
Контакт лице:
Александар Филипоски
aleksandar.filiposki@yes.org.mk    
Тел: +389(0)23108891