BRFR20210512001

Француски увозник на различни видови чевли и чизми бара нови добавувачи на евтини влечки, чизми за снег и чизми за дожд. Компанијата сака да соработува преку договор за производство со странски партнери.

Компанијата е основана во 1945 година како семеен бизнис специјализиран за увоз на обувки, првично со дистрибуција на мало и малопродажба. Од 1970-тите, компанијата се префрлила на клиенти во кругот на масовна дистрибуција, како што се супермаркетите. Клиентите на сегашната компанија се големи француски трговци, кои продаваат обувки или под нивна етикета или други етикети.
Француската компанија во моментов работи на својот каталог за есен/зима 2022 година и проекти за проширување на палетата на производи. Компанијата главно бара зимски чизми, чизми за снег, чизми за дожд и влечки. Производите треба да бидат достапни во широк спектар на големини, а производите треба да бидат наменети за мажи, жени и деца.

Француската компанија сака да соработува преку договор за производство со странски партнери. Бараниот партнер мора да биде индустриски производител на производи за обувки и треба да има капацитет да продава во големи количини.
  
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk 
Телефон: +389 (0) 2 3108891