BRAM20200602001
 
Ерменска продавница за облека со повеќе брендови, специјализирана за продажба на облека, додатоци, долна облека за жени, мажи, деца и млади, бара соработници со  договор за застапување. Ерменската компанија е основана во 2018 година. Компанијата е искусна во продажба на облека и додатоци за мулти-брендирање. Компанијата сака да го прошири опсегот на понудени производи и да претставува нови европски и меѓународни брендови. Компанијата нуди соработка со договор за застапување.
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891