BOSI20230601011

Компанијата нуди сопствен систем за деловна интелигенција со скалабилна конекција во реално време помеѓу различни уреди на клиентите. Нивната основна технологија користи слој во реално време, независен од слојот API, и може да се користи наизменично за податоци управувани од настани или пренос на сензор во реално време. Компанијата ги трансформира бизнисите преку сеопфатни дигитални решенија и иновации додека ги разбира потребите на корисниците за давање значајни искуства. Нивната визија е да станат врвен давател на дигитални решенија, овозможувајќи им на бизнисите да напредуваат во Вештачка интелигенција и индустријата 4.0, промовирајќи одржливост, подобрување на корисничките искуства и одговорен раст. Замислете скалабилна деловна апликација или ERP со поврзување во реално време со производствен процес или со Digital Twin & IoT мрежа.

Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk 
Телефон: +389 (0) 2 3108891