6-7 ноември 2018, Bordeaux (Франција)
 
Фокус: применета отворена дигитална трансформација од следниве гранки:
 • земјоделство
 • здравје
 • oдржлив развој
 • аеронаутика
 • индустрија
 • развој на софтвер и операции
 
Програма: 80 конференции, 1500 посетители, 10 земји, 400 B2B, 30 излагачи.
Цел: Да се забрза развојот на индустријата со отворен код.
 
Организатори:
 • Кластер од Nouvelle Aquitaine
 • CNLL, француски Совет за софтвер со отворен код
 • Systematic - Дигитален екосистем во Париз
 
Со поддршка на регионот Nouvelle Aquitaine, Bordeaux Métropole, Сојузните стопански комори на Nouvelle Aquitaine и Bordeaux Gironde. Присуство на  директори на дигитални компании од 10 земји, менаџери на дигитални стратегии во традиционалните сектори кои се соочуваат со дигиталната трансформација и програмери
 
Зошто да учествувате:
 • Иницирање на прекугранични контакти и соработка со компаниите
 • Moжност да најдете нови комерцијални / технолошки / истражувачки партнери за развој на нови проекти
 • Користете ја поддршката од EEN пред, за време и по настанот
 
Повеќе за настанот на следните линкови:
 
Учеството на настанот не се наплаќа со претходно закажани б2б состаноци
 
За повеќе информации контактирајте:
Александар Филипоски
Email: aleksandar.filiposki@yes.org.mk  
Phone: +389 (0) 2 3108891