Вести што го содржат тагот технологија

Аплицирајте за учество на ICT/Cluster SME Mission

ICT/Cluster SME Mission е 4-дневна конференција која ќе се одржи од 19-22 ноември во Јокохама, Јапонија, каде ќе имате можност да учествувате на саем за вградени технологии и internet of things.

Прочитај повеќе

EIT DIGITAL VENTURE PROGRAM

EIT Digital Venture програмата поддржува претприемачки тимови од 19 земји со „deep-tech“ бизнис идеи за финализирање на нивните минимално одржливи производи и почеток на потфатите.

Прочитај повеќе

GP Bullhound: 2019 Technology Predictions

12-та година по ред, Извештајот за технолошки предвидувања на GP Bullhound ги предвидува десетте трендови за кои се верува дека ќе ја дефинираат технологијата во наредната година.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови