Вести што го содржат тагот ПСМ Фондација

Формирана првата национална платформа „Поглавје 20“

Во март 2018 година, се формираше првата национална Платформа за претпријатија и индустриска политика „Поглавје 20“. Платформата е составена од 47 членки, активни актери од граѓанскиот сектор, креатори на политики и релевантни институции што дејствуваат во областите на преговарачкото поглавје 20.

Прочитај повеќе

Прв национален проект за циркуларна економија

Фондација за Претприемачки сервис за млади, како дел од проектниот конзорциум составен од 5 партнерски организации од 4 држави, започна со спроведување на проектот “Online Master Study Program for Circular Economy”. Проектот е финансиран од Европската Унија.

Прочитај повеќе

ОБУКА ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Идеален курс за креативци, дизајнери, мали фирми и сите оние кои сакаат да се претстават себе и своите идеи во графичко решение.Курсот е наменет за сите оние кои сакаат да ги научат основите и принципите на графичкиот дизазјн, како и оние кои сакаат да ги усовршат постоечките знаења.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови