Вести што го содржат тагот Интервју

Продажбата не е книга од 300 страни која ќе ја прочитаме и станеме експерти за продажба веднаш!

Продажбата не е книга од 300 страни која ќе ја прочитаме и од утре ќе станеме експерти за продажба. Продажбата е психологија. Најтешкото е тоа што вие и да ги познавате основните фактори и алатки на продажба, самото тоа што на другата страна имате различни карактери на луѓе, ја прави продажбата една од најтешките работни позиции.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови