Вести што го содржат тагот Калин Бабушку

Брендoт Tip of the Week® се шири глoбалнo

„Искрено веруваме дека ова интернационално издание, покрај тоашто ќе ни ги oтoри вратите за ширење на Tip of the week концептот, ќе биде и отскочна даска за промовирање на автори и деловни професионалци од Македонија и Балканот ширум светот.“ - велат главните иницијатори и креатори на Tip of the Week концептот.

Прочитај повеќе

Продажбата не е книга од 300 страни која ќе ја прочитаме и станеме експерти за продажба веднаш!

Продажбата не е книга од 300 страни која ќе ја прочитаме и од утре ќе станеме експерти за продажба. Продажбата е психологија. Најтешкото е тоа што вие и да ги познавате основните фактори и алатки на продажба, самото тоа што на другата страна имате различни карактери на луѓе, ја прави продажбата една од најтешките работни позиции.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови