Вести што го содржат тагот претприемачи

Отворен повик за Startup Acceleration Program на Бизнис акцелераторот УКИМ

Новоформираниот Бизнис акцелератор УКИМ го објави првиот отворен повик за својата Startup Acceleration Program.

Прочитај повеќе

Почнува со работа Деловно-технолошки акцелератор УКИМ, дел од Научно-технолошки парк

Во рамки на Научно-технолошкиот парк, сместен во кампусот на техничките факултети во Скопје беше отворен Деловно-технолошкиот акцелератор за млади претприемачи и иноватори.

Прочитај повеќе

Обука за креативни претприемачи

Дали имате 21 до 30 години? Имате идеја за креативен бизнис? Дали имате намера да почнете или од скоро сте започнале свој бизнис? Дали сте дел од некој бизнис инкубатор или акцелератор, а при тоа имате и солидно познавање на англискиот јазик?Ве покануваме да се пријавите на бесплатна тридневна обука за млади претприемачи во Скопје ...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови