Вести што го содржат тагот курс

КУРС ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Графичкиот дизајн претставува визуелна комуникација, уметност која има конкретна задача и цел. Програмата на оваа обука е конкретна, практична и ориентирана кон уметноста и техниката. Целта на оваа програма е поттикнување на креативноста на учесниците и подигнување на нивото на естетика на графичко изразување и изработка на графички решенија.

Прочитај повеќе

Започна имплементација на проектот „Креирање одржливи можности за претприемништво“

Во септември 2019 год. започна имплементацијата на проектот „Креирање одржливи можности за претприемништво“, финансиран од Амбасадата на САД во Република Северна Македонија а во реализација на Фондација за Претприемачки Сервис за Млади (ПСМ).

Прочитај повеќе

Оваа пролет - јуниор и сениор програми од „Џолев и уметностите“

Ни претстои пролет со многу уметност! :)Џолев и уметностите, во соработка со ПСМ Фондација организира обуки, курсеви, работилници и предавања за Вас и Вашите најмили.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови