Вести што го содржат тагот обука

Успешни и инспиративни Wordpress приказни

Заклучно со трети април годинава, во просториите на ПСМ Фондација успешно беше реализирана првата обука на тема „Како да изработиш вебсајт со Wordpress“.Акцентот на програмата беше практичната работа, преку која на крајот од обуката сите учесници остварија конкретни резултати.

Прочитај повеќе

ОБУКА ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Целта на оваа програма е поттикнување на креативноста на учесниците и подигнување на нивото на естетика на графичко изразување и изработка на графички решенија. Учесниците на оваа обука ќе се запознаат со темелите на графичкиот дизајн, естетските вештини како типографија, илустрација, фотографија, симболи и боја, како и основните софтверски...

Прочитај повеќе

Обука за креативни претприемачи

Дали имате 21 до 30 години? Имате идеја за креативен бизнис? Дали имате намера да почнете или од скоро сте започнале свој бизнис? Дали сте дел од некој бизнис инкубатор или акцелератор, а при тоа имате и солидно познавање на англискиот јазик?Ве покануваме да се пријавите на бесплатна тридневна обука за млади претприемачи во Скопје ...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови