Вести што го содржат тагот обука

ОБУКА ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Целта на оваа програма е поттикнување на креативноста на учесниците и подигнување на нивото на естетика на графичко изразување и изработка на графички решенија. Учесниците на оваа обука ќе се запознаат со темелите на графичкиот дизајн, естетските вештини како типографија, илустрација, фотографија, симболи и боја, како и основните софтверски...

Прочитај повеќе

Обука за креативни претприемачи

Дали имате 21 до 30 години? Имате идеја за креативен бизнис? Дали имате намера да почнете или од скоро сте започнале свој бизнис? Дали сте дел од некој бизнис инкубатор или акцелератор, а при тоа имате и солидно познавање на англискиот јазик?Ве покануваме да се пријавите на бесплатна тридневна обука за млади претприемачи во Скопје ...

Прочитај повеќе

Обука за личен развој

Личниот развој ни овозможува да ја освестиме личната природа и нашите огромни потенцијали кои ги носиме во себе. Во која мера некој ќе владее со своите способности е од суштинска важност за да разбереме зашто една личност во животот има напредок, додека некоја друга личност со ист степен на интелект го нема. Емоционалниот талент е способност...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови