ПСМ Фондација регионален партнер на виртуелниот инкубатор Faster Capital од Дубаи

ПСМ Фондација потпиша Меморандум за соработка и стана регионален партнер со виртуелниот инкубатор Faster Capital од Дубаи, кој инвестира во старт-апи и им овозможува технички развој на претприемачите.  Сите заинтересирани претприемачи или оние кои имаат бизнис идеја, а кои се во потрага по капитал (50% од иницијалната инвестиција) и техничка поддршка, посредување при барање инвеститор или ментор, во замена за дел од компанијата, може да аплицираат на следниот линк: https://fastercapital.com/entrepreneur/via/youth-entrepreneurial-service-foundation/joinus.html 

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови