Фирма Сторк Импекс дооел вработува Финансиски и административен асистент

Фирма Сторк Импекс дооел вработува финансиски и административен асистент. 

Опис на работни задачи:

-Логистика на пратки во интернет продажба
-Финасиски и дневни извештаи
-Прием и испраќање на пошта
-Асистира во побарувањата за информации/документи
-Спроведува останати активности по потреба
 
Минимум потребни квалификации:

-Одлично познавање на англиски јазик
-Пожелно е поседување на Универзитетска диплома
-Одлично познавање на компјутерски алатки MS Office, Windows XP, Internet
 
Дополнителни квалификации/вештини/познавања:

-Одлични организациски и комуникациски вештини
-Способност за тимска работа
-Подготвеност за работа во динамична атмосфера
-Претпазливост, и внимателност во работата.

Испратете го вашето CV на sales@voxnet.com.mk

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови