Тech4Muni MK- Иновативна трка за решавање на предизвиците

На 11 – 12 септември во Скопје ќе се одржи Тech4Muni MK - престижен иновациски спринт/маратон каде што талентирани македонски компании и претприемачи развиваат решенија за предизвиците со кои што се соочуваат градовите.
UNDP и  CREATORS ги повикуваат сите претприемачи да се приклучат на тимот на Tech4Muni за да ги решат предизвиците, добијат средства за имплементација и пилот проект и да создадат одлични решенија што ќе им бидат потребни и на другите градови!

Тech4Muni MK  нуди можност за:
  • Работа на реални предизвици за кои што се потребни итни решенија 
  • Обучување од страна на домашни и меѓународни експерти
  • Можност за добиете средства за Вашето решение 
  • Вистински да влијаете на локалниот и глобалниот еко систем за иновации. 
Tech4Muni е отворен за сите компании кои што се заинтересирани за оваа дејност и кои што имаат решенија кои што се релевантни за предизвиците. Повеќе информации за предизвиците може да добиете ОВДЕ.

За повеќе информации и апликација: https://tech4munimk.mk  

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови