Седма онлајн изложба во рамки на обуката за „Графички дизајн“ во организaција на ПСМ Фондација

Седма онлајн изложба на прекрасни графички креации, создадени како резултат на реализирана обука по „Графички дизајн“ во организација на ПСМ Фондација во период  од февруари – март 2019 година! 

Преку работа на реални проекти и решенија, изучувајќи ги програмите на  Adobe Photoshop и Adobe Illustrator, учесниците креираа одлични графички дела со софистициран дизајн кои ја чинат изложбата!
 

Обуката ја водеше искусниот предавач Ратко Мирчески.

Благодарност за сите учесници за трудот, посветеноста и првите успешни дела!

ВЛЕЗ ВО ИЗЛОЖБАТА

Галерија

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови