Ericsson: 10 Hot Consumer Trends for 2019

Ericsson го објави 8-то издание на својот ConsumerLab извештај за трендови – 10 Hot Consumer Trends 2019, кој содржи предвидувања за 34 милиони технологии кои ќе бидат во развој во 2019 год. и во иднина.

Последното издание на годишниот извештај ги евалуира мислите и предвидувањата на потрошувачите за технологии на блиската иднина вклучувајќи ги AI, VR, 5G и автоматизација. Извештајот открива дека автономните и технологиите кои го предвидуваат расположението наскоро ќе имаат голема улога во секојдневието на човекот.

Податоците во извештајот се резултат на глобалните истражувачки активности на  Ericsson ConsumerLab во текот на повеќе од 23 години, со примарен фокус на информации собрани од онлајн анкети реализирани во октомври 2018 со напредни корисници на интернет во 10 влијателни градови во светот.

Повеќе информации и целосен извештај е достапен ОВДЕ!

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови