Забрзајте го вашиот бизнис со реални проекти и клиенти од светски водечки компании Индустрија 4.0

Basque Industry 4.0 acceleration program e во потрага на стартап  компании кои работат на Индустрија 4.0 решенија. Третото издание на многу успешна програма за забрзување ги поврзува компаниите со водечките компании за производство на енергија и здравствена заштита и договори во вредност од 150,000 евра.

Од првото издание, 38 нови компании го забрзаа својот бизнис преку програмата. Доколку вашата компанија има завршен развој на производ или неодамна има лансирано решение базирано на една од 4.0 индустриски технологии, пријавете се на следниот линк https://bind40.com/application/

Рок за аплицирање: 14 Септември 2018 

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови