Индустрија на иднината? Паметна фабрика? Повик за изразување на интерес за дигитализирање на вашите процеси и / или вашата структура / IOT4Индустрија

• Имате проект за иновации и барате дигитални играчи во Европа да ви помогнат во развојот на овој проект за дигитализација (процес, роботизација, машински решенија, управување со инвентар ...)? 
• Официјалното отворање на повикот ќе се одржи на 14 септември во Торино, искористете ја оваа прилика да запознаете потенцијални партнери.
• Кластерот ќе ја претстави својата дигитална понуда и ќе го лансира повикот за проекти на IOT4 Индустрија на 2-ри октомври. 

Iot4Industry има за цел да ги доведе малите и средни претпријатија до повисоко ниво на нов синџир на вредности на паметно производство, зголемување на ефикасноста на производство, без поместување на производството во земји со ниска цена.

Повикот е отворен од 20 септември до 20 декември на МСП од цела Европа, но и од 16 земји поврзани со Хоризонт 2020.

 За повеќе информации ​https://www.polemecatech.be/en/

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови