Оглас за вработување: Архитектонска визуелизација

Компанијата Синерги Ефектс ДООЕЛ специјализирана за архитектонска визуeлизација има потреба од 2 лица за работа во областа на 3Д моделирање и графичка обработка на 2Д архитектонски основи.
 
Опис на работата
- изработка на дигитални 3Д модели (подготовка за рендер)
- графичка обработка на 2Д основи
- полно работно време
- работа во канцеларија
 
Потребни квалификации
- високо техничко образование
- способност за читање и разбирање на архитектонски планови
- 3Д моделирање во една од следниве програми AutoCAD, 3D Max или SketchUp
- графичка обработка на 2Д основи во CorelDRAW или Adobe Illustrator
 
Начин на аплицирање
Испратете кратко CV  и ваше портфолио на следнaта e-mail адресa:
info@synergie-effekte.com
 
Рок на аплицирање
До 30.04.2017 год
 

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови