ПСМ Фондација објавува оглас за практиканти

ПСМ Фондација, како дел од проектот “Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на труд преку поттикнување на нивниот потенцијал за вработување” објавува оглас за практиканти, кои ќе работат во фондацијата на тековни активности и проекти и останати активности во рамки на бизнис инкубаторот, како и во почетни компании кои се дел од него.

Праксата ќе се одвива во времетраење од 2 месеци.
 
Потребни квалификации:
  • Одлично познавање на македонски и англиски јазик
  • Способност за работа во диманичка работна средина
  • Одлични комуникациски вештини
  • Мотивација и доследност во работните задачи
  • Лицата е потребно да бидат од 18 до 24 годишна возраст
 
Сите заинтересирани треба да се пријават со испраќање на кратка биографија (CV) на contact@yes.org.mk.

Краен рок за аплицирање е 19.12.2016.
 
 

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови