Оглас за практикант

„Џолев и уметностите“ има потреба од 1 практикант на позиција маркетинг координатор.

Праксата ќе се одвива во времетрање од 2-3 месеци со целосно работно време и е со можност за постојано вработување!

Работни задачи:

  • Комуникација со менторите од програмите и координација на активностите;
  • Организирање промотивни настани;
  • Менаџирање на содржини, пишување на соопштенија за јавност, креирање прилози за програми и унапредување на изложеноста во електронските и социјалните медиуми;
  • Менаџирање на оnline маркетинг кампањи и објавуавње прилози на социјални мрежи и website.

Способности и посебни професионални вештини:

  • Високо ниво на пишана комуникација;
  • Одговорност и посветеност;
  • Проактивност и флексибилност;
  • Подготвеност за динамична работа.

Сите заинтересирани да се пријават испракајќи кратка биографија (CV) на е-mail  mail@djolev.comнајдоцна до 29 март.

„Џолев и уметностите“ е школа за уметност која креира и организира програми во вид на курсеви, обуки, предавања и работилници од областа на уметноста и науките блиски на уметноста: фотографија, филм, театар, сликарство, вајарство, литература, дизајн, психологија, филозофија и естетика.

Срдечно,

Џолев и уметностите

 

 
 

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови