Фондација Претприемачки сервис за млади објавува ОГЛАС за вработување на определено време

Фондација Претприемачки сервис за млади распишува конкурс за вработување на проектен асистент на определено време (септември 2016 - август 2017) 

Потребни квалификации

 • Високо образование
 • Работно искуство во сферата на невладиниот сектор
 • Искуство во планирање и реализација на настани и конференции
 • Познавање на одржување на веб страни и социјални медиуми
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Познавање на MS Office програмите и Интернет

Главни задачи и одговорности

 • Одговорен за комуникација со целните групи на фондацијата
 • Одржување контакти со медиуми и видливост на активностите на фондацијата
 • Помош при подготовка на проектни апликации
 • Организација на обуки и настани за потребите на организацијата
 • Одржување на веб страните и социјалните медиуми на фондацијата
 • Организација на сите информациони активности поврзани со фондацијата
 • Подготовка на програми за настани

Профил на личноста

 • Самоиницијативност
 • Одлични способности за планирање и организирање
 • Комуникациски способности
 • Тимски работник
 • Способност за работа под притисок и кратки рокови

Вашата професионална биографија на англиски јазик испратете ја на  info@yes.org.mk со назнака „за оглас проектен асистент“ најдоцна до 12.08.2016.

Напомена:

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

 

 

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови