Оглас за ангажирање телефонски оператори кои зборуваат унгарски јазик

Vox Net Call Center има потреба од оператори со познавање на унгарски јазик.

Заинтересираните кандидати може да се јават на бројот 070 311 357 или да испратат прашање/професионална биографија на  sales@voxnet.com.mk.

Работата се извршува во современи услови и се работи на компјутер по скрипта.

Потребно е основно познавање со компјутери и добро зборување на унгарскиот јазик.

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови