Оглас за вработување: Архитектонска визуeлизација

Компанијата Синерги Ефектс ДООЕЛ специјализирана за архитектонска визуeлизација има потреба од едно лицe за работа во областа 3Д визуелизација на ентериер и екстериер.

 Опис на работата

  • изработка на рендери во 3D Max (V-ray) и постпродукција Photoshop
  • изработка на 3Д модели во AutoCAD, 3D Max или SketchUp
  • полно работно време
  • работа во канцеларија

Потребни квалификации

  • високо техничко образование
  • способност за изработување на фотореалистични рендери
  • напредно познавање на 3D Max со V-ray, AutoCAD и Photoshop
  • работно искуство во областа на архитектонска визуелизација

Начин на аплицирање

Испратете кратко CV  и ваше портфолио на рендери на следнaта e-mail адресa: info@synergie-effekte.com

Рок на аплицирање

До 30.09.2016 год.

*Кандидатите ќе бидат тестирани со пробни изработки.

 

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови