„Вистинската идеја и време никогаш нема да дојдат, треба да се избере една идеја и да се направи првиот чекор”

Јоцо Тодоровски  е успешен маркетинг менаџер кој работи малку поинаков маркетинг, продажба, обожува психологија, а исто така и претприемништво. Проследете го интервјуто и дознајте повеќе за неговата работа, искуство, проекти и совети за успешен маркетинг.

 

 

КАТЕГОРИИ

Популарни тагови