Датум: 26-28 февруари 2019   Место: L'Hospitalet de Llobregat (Барселона), Шпанија

The Mobile World Congress, најдоброто место за најновите иновации и leading-edge технологии кое и годинава нуди уникатни можности за вмрежување и соработка со интернационални организации и потенцијални партнери за идни, иновативни бизнис проекти.

Во последните 12 години со повеќе од 5.000 организации од 40 земји учесници, В2В средбите овозможија многу успешни интернационални соработки.
Како да учествувате:
 
  • Регистрирај се најдоцна до 12 февруари 2019
  • Пополнете го целосниот профил на вашата организација
  • Побарајте интересни профили на учесници
  • Побарајте/прифатете состаноци
 
Зошто да учествувате:
 
  • Промоција на производи, технологии или know-how
  • Пронајдете комерцијални и технолошки партнери за идни соработки
  • Дискутирајте нови идеи и бидете иновативни
  • Бесплатно учество со MWC Exibitor/Visitor Pass/4YFN Pass
 
Контакт лице:
Александар Филипоски
Емаил: aleksandar.filiposki@yes.org.mk
Тел: +389 (0) 2 3108891