Компанија од Словачка активна во прехранбената индустрија бара интернационални дистрибутери, агенти и трговски фирми за продажба на нивниот производ – сладок чипс од компир. Чипсот се прави од тенки парчиња компир печени во сончогледово масло, а кои подоцна се зачинуваат според внимателно развиен рецепт на компанијата. Моментално, компанијата нуди четири вкуса: ванила, цимет, карамела и какао.

Главни предности:
  • Производите се во линија со сите стандарди за храна, се природни и се произведуваат без употреба на хемикалии, содржат природни зачини
  • Не содржат ГМО состојки, вештачки засладувачи, ароми и конзерванси
  • Количината на сол е само 0.02 г/100 г производ
  • Не содржат моносодиум глутамат
 
Лице за контакт: Габриела К. Богоеска, contact@mir.org.mk