Компанија од Словачка, производител на екслузивни џемови и сосови со алкохол, заинтересирана е за соработка со дистрибутери. Потребна е дистрибуција во ексклузивни продавници, во продавници за алкохол, до кетеринг компании, хотели и ресторани. Атрактивниот дизајн на производите ги прави погодни за подароци за лојални партнери, клиенти и вработени. Производите содржат алкохол со врвен квалитет од различен вид, вклучувајќи шампањ, виски, ликери, бренди, водка или рум. Овие продукти се користат како додатоци кон јадењето. Џемовите одговараат совршено во комбинација со бисквити, торти како и со месо и сирење. Сосовите може совршено да се упарат со различни видови на месо или сирење.

Главни предности:
  • Употреба на најдобри состојки
  • Финалните продукти содржат од 2 до 10% чист алкохол
  • Овошјето и зеленчукот од Словачка се набавува од словачки производители и фармери
  • Егзотичното овошје се снабдува од склад за органско овошје во Австрија
  • Сите производи се прават рачно и се природни, без употреба на адитиви за храна
  • Капаците од 5000 единици месечно
 
Лице за контакт: Габриела К. Богоеска, contact@mir.org.mk