BRES2020060800
 
Шпанска (баскиска) дизајнирана компанија разви водоотпорна торба. Клучната предност на овој додаток е неговата големина, совршено опремена за клучеви од автомобил или клучеви од куќа. Компанијата бара партнери способни за производство на торба според договор за лиценца или производство. Пожелно е производителот да работи со водоотпорни материјали или да направи опрема за водни спортови.
 
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891