TRBE20180508001

Компанија од Брисел, која работи од 2015 година, развива патентиран програмабилен радијаторски вентил и бара едноставно, паметно и прифатливо решение за загревање со кое ќе се заштеди повеќе од 30% на сметката за греење. Технологијата вклучува инкрементални иновации како што се откривање присуство / отсуство, полнење преку USB,  посебна контрола во секоја соба, подобрено известување.
 
  • Заштеда на енергија (повеќе од 30% заштеда)
  • Корисничко искуство (лесна инсталација / употреба и подобрено известување за донесување информирана одлука)
  • Иновативен дизајн (интуитивен и елегантен дизајн)
 
Компанијата сака да го подобри своето производство и бара технички партнер со искуство во производството на електронски компоненти на најдобри цени и квалитет.

За повеќе информации контактирајте:
Александар Филипоски
Email: aleksandar.filiposki@yes.org.mk  
Phone: +389 (0) 2 3108891