BRRU20171221029

 
Руска компанија специјализирана за производство на облека, печатење и брендирање сувенири бара партнери кои се занимаваат со продажба на ткаенини за да потпишат договор за производство. Сопственото производство на компанијата им овозможува на вработените да го следат секој чекор од производството и да им нудат намалени цени на клиентите.
  Компанијата ги нуди следниве услуги:
  • Производство на облека (дуксери, униформи, маици, тренерки) - стандардни и индивидуално произведени калапи, повеќе од дваесет видови ткаенина; просечното производство на нарачката трае два или три дена.
  • Печатење, брендирање, везови; печатење со термички транспорт (достапни се повеќе од дваесет бои); подготовка на слики, моделирање; печатење слики и на производите на компанијата и на потрошувачите.
  • Печатење на сувенири (повеќе од десет различни типови чаши; перници; сложувалки; налепници, сечење на контура). Компанијата планира да постави директно печатење на текстил што ќе овозможи проширување на употребата на производите, зголемување на палетата на бои и печатење на сликите низ цела должина.
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891