BRRO20201020001

 
Романска компанија произведува козметика заснована на сапун за возрасни и деца и поседува 100-годишна традиција во правењето сапун. Компанијата е заинтересирана за идентификување на меѓународни деловни партнери кои можат да снабдуваат стаклени козметички контејнери во различни големини и други додатоци за пакување. Соработката со идентификуваните партнери ќе се заснова на договори за производство.
 
Портфолиото на производи на компанијата вклучува широк спектар на козметика за нега на лице и тело, за деца и возрасни. Асортиманот на производи се состои од:
  • производи за нега на коса: сапун за коса и маски
  • производи за нега на лице и тело: сапуни за лице и тело, пилинзи, путери за тело и масла за тело, како и гелови за туширање и соли за бања
  • производи за деца: цврсти и течни сапуни во различни форми, соли за бања
  • производи за хигиена на забите
  • цврсти парфеми и антиперспиранси
  • производи за бричење
 
По постојаното зголемување на побарувачката за производи на компанијата, романската фирма е заинтересирана да идентификува нови добавувачи на стаклени контејнери и други додатоци што се користат за пакување на своите производи. Контејнерите потребни се тегли и додатоци за шишиња (на пр. Капачиња, пумпи за прскање, капачиња од пумпи итн.).
Соработката со идентификуваните партнери ќе се заснова на договор за производство.
 
 
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891