BRRO20210526001

 

Романска компанија од Трансилванија е специјализирана за производство на секојдневни, готови фустани за жени.
Компанијата сака да ја прошири својата мрежа на добавувачи на ткаенина со идентификување на нови деловни партнери според договорите за добавувачи.
Романската компанија е основана во 2017 година од млад моден дизајнер со цел да им обезбеди на жените секојдневни фустани подготвени за носење. Портфолиото на производи на компанијата вклучува фустани произведени од полиестер, свила, памук и вискоза. Особено внимание се посветува на деталите кои обезбедуваат одличен квалитет за понудените производи.
Романските производи се произведуваат со сопствени, оригинални дизајни на компанијата, кои не излегуваат лесно од мода. Фустаните се разноврсни и можат лесно да се прилагодат за различни контексти со соодветни додатоци. За специфична соработка, дизајните може да се прилагодат врз основа на барањата на клиентите.
Производите се достапни во стандардни големини и, обично, достапни во мали серии, но, доколку се бара, компанијата може да понуди производи од средна и голема серија.
Сите производи се произведени од висококвалитетни материјали од Романија и Грција.
За да обезбеди висок квалитет на понудените производи, компанијата е заинтересирана да ја прошири својата мрежа на добавувачи преку идентификување на меѓународни деловни партнери способни да ги снабдуваат следните материјали: полиестер, сатен, памук, свила и вискоза. Соработката ќе се заснова на договори за добавувачи.

 
   
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk 
Телефон: +389 (0) 2 3108891