BRFR20201027001
 
Компанијата е специјализирана за дистрибуција на производи наменети на туристи на трговци со сувенири лоцирани во Мартиник и Гвадалупе. Со цел да го обноват својот асортиман и да го подобрат квалитетот на производство, тие бараат производители или дизајнери лоцирани во Европа, кои се способни да создадат и извршат модели за нивната нова колекција согласно договор за производство или добавувач. Компанијата е исто така отворена за дејствување како дистрибутер за постоечка марка специјализирана за туристички производи.
Со над 30 години искуство како специјалист за туристички написи, тие се обврзуваат да нудат диференцирани производи, со одговорна стратегија за управување.
Како последица на тоа, искуството во овој вид производи сигурно ќе биде плус за потенцијалните партнери.
 
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891