BOPL20190724001

Компанијата, основана во 1989 година, е производител на широк спектар на висококвалитетни керамички    производи наменети за употреба во кујни и ресторани,, како што се комплети за кафе, чаши, чинии, полици со керамички фиоки и часовници. Компанијата има искуство во користење на различни техники за декорација на светлина, како што е обоеното застаклување, керамико-литографијата и рачно сликарство. Производите се оригинално во природна боја или можат да бидат застаклени во различни бои според нарачката.
Компанијата нуди свои линии на производи, како и производство на нарачана керамика според потребите и дизајни на клиентот. Има искуство во меѓународна соработка, а производите моментално се достапни во САД, Саудиска Арабија, Обединетите Арапски Емирати, Јордан и во некои земји од ЕУ. Обезбедува испорака на производи до странски клиенти и вложува максимални напори да не се оштетат артиклите на било кој начин, заштитувајќи ги од грубо ракување при транспорт. Цената на испорака се одредува индивидуално, во зависност од големината на нарачката. Компанијата би сакала да соработува со дистрибутери на керамика, продавници за керамика, и ресторани ширум светот.
 
Контакт лице:
Емилија Андонова
emilija.andonova@mir.org.mk
Телефон: +389 (0) 2 3108891