BOPL20171214002
 
Полска компанија, специјализирана за производство на санитарна опрема за кујна и бања, бара странски партнери кои ќе ги дистрибуираат своите производи во нивните земји. Оваа семејна компанија има дваесет и седумгодишно искуство и е активна како извозник во земјите-членки на ЕУ и пошироко. Производите се во согласност со најсовремените технолошки и дизајн решенија.
Портфолиото се состои од широк спектар на асортиман, вклучувајќи опрема за кујна, како што се: миксери, кујнски мијачи изработени од гранит, челик и керамика, како и опрема за бања: туш кабини и панели, кабини, миксери и сл.
 
Во насока на понатамошно проширување, компанијата бара нови трговски партнери кои можат да покажат докажано искуство во работењето со трговците на мало во санитарната опрема и се обидуваат да го зголемат своето портфолио. Полската компанија нуди целосна маркетиншка поддршка, со желба за долгорочна деловна заложба за да им обезбеди производи. Разгледување на соработката врз основа на комерцијална агенција или договор за дистрибуција.
 
Лице за контакт:
Емилија Митевска
Emilija.mitevska@mir.org.mk
T: +389 (0) 2 3108 891