Огласи

Оглас за практикант

„Џолев и уметностите“ има потреба од 1 практикант на позиција маркетинг координатор. Праксата ќе се одвива во времетрање од 2-3 месеци со целосно работно време и е со можност за постојано вработување...

Прочитај повеќе

Оглас за работа - Web Developer

We are searching for an outstanding web developer to be responsible for developing an innovative web-based system for ranking and reviewing online businesses. If you are enthusiastic and creative...

Прочитај повеќе

VoxNet Провајдер за VoIP телекомуникации има потреба од практикант

Главната одговорност на практикантот ќе биде во областа на ВоИП телекомуникации, мобилни апликации, IP технологија и сл. Практикантот ќе биде вклучен во сите аспекти на развивање и...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови