Огласи

Оглас за вработување: Архитектонска визуeлизација

Компанијата Синерги Ефектс ДООЕЛ специјализирана за архитектонска визуeлизација има потреба од едно лицe за работа во областа 3Д визуелизација на ентериер и екстериер...

Прочитај повеќе

Оглас за вработување: Архитектонска визуeлизација

Компанијата Синерги Ефектс ДООЕЛ специјализирана за архитектонска визуeлизација има потреба од 2 лица за работа во областа на 3Д моделирање и графичка обработка на 2Д архитектонски основи...

Прочитај повеќе

Оглас за ангажирање телефонски оператори кои зборуваат унгарски јазик

Vox Net Call Center има потреба од оператори со познавање на унгарски јазик. Работата се извршува во современи услови и се работи на компјутер по скрипта...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови