Огласи

Оглас за вработување: Архитектонска визуелизација

Компанијата Синерги Ефектс ДООЕЛ специјализирана за архитектонска визуeлизација има потреба од 2 лица за работа во областа на 3Д моделирање и графичка обработка на 2Д архитектонски основи.

Прочитај повеќе

ПСМ Фондација објавува оглас за практиканти

ПСМ Фондација, како дел од проектот “Интегрирање на етничките малцинства на пазарот на труд преку поттикнување на нивниот потенцијал за вработување” објавува оглас за практиканти, кои ќе работат во фондацијата на тековните активности и проекти, како и останатите активности во склоп на бизнис инкубаторот.

Прочитај повеќе

ОГЛАС ЗА ПРАКСА СО ИДНО ВРАБОТУВАЊЕ

Компанијата xSoft има потреба од проширување на тимот. Потребен е нов практикант, со вработување по завршената обука, кој ќе работи на задачи поврзани со нашата Вебстриан платформа...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови