Огласи

Оглас за вработување на WordPress веб дизајнер

Одлична можност за вашиот професионален развој! Испратете кратко CV и ваше портфолио на изработени веб сајтови на следнaта e-mail адресa: info@synergie-effekte.com најдоцна до 15.02.2018.

Прочитај повеќе

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ - АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Компанијата xSoft (www.xsoft.mk) има потреба од проширување на тимот. Потребен е нов вработен кој ќе работи на продажба на веб-сајтови од Вебстриан платформата (www.webstrian.mk).

Прочитај повеќе

Фондација за менаџмент и индустриско истражување објавува ОГЛАС за вработување на определено време

Фондација за менаџмент и индустриско истражување распишува конкурс за вработување на проектен советник на определено време (мај 2017 - април 2019). Вашата професионална биографија на англиски јазик испратете ја на mir@mir.org.mk со назнака „За оглас проектен советник“ најдоцна до 21.04.2017.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови