Огласи

ЈАВЕН ПОВИК за субвенционирање на претпријатија за сертифицирање на ХАЛАЛ систем

Предмет на јавниот повик е субвенционирање на претпријатија за сертифицирање на ХАЛАЛ систем, преку кофинансирање на 70% од докажаните трошоци направени за оваа намена, но не повеќе од 200.000 денари поединечно за секој деловен субјект – барател на средствата.

Прочитај повеќе

Повик за учество во UPSHIFT програмата

Дали имате идеја за производ или услуга коишто сакате да ги развиете? CEED HUB Скопје, со поддршка на канцеларијата на УНИЦЕФ во Скопје и Фондот за иновации и технолошки развој ви нуди можност преку учество во UPSHIFT програмата да ја развиете идејата, да најдете решение на проблемот што сте го препознале и да добиете финансиска поддршка.

Прочитај повеќе

Оглас за вработување на WordPress веб дизајнер

Одлична можност за вашиот професионален развој! Испратете кратко CV и ваше портфолио на изработени веб сајтови на следнaта e-mail адресa: info@synergie-effekte.com најдоцна до 15.02.2018.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови