Огласи

Фондација за претприемачки сервис за млади распишува конкурс за вработување

Фондација Претприемачки сервис за млади распишува конкурс за вработување на проектен асистент на определено време. Вашата професионална биографија испратете ја на info@yes.org.mk со назнака „За оглас за проектен асистент“ најдоцна до 11.09.2018.

Прочитај повеќе

Работилници за интелектуална сопственост

Овој проект го спроведува ClearViewIP Ltd (Обединето Кралство) за советодавни услуги на Европската Инвестициона Банка во рамките на Фондот за развој и иновации на претпријатија од Западен Балкан (WB EDIF).

Прочитај повеќе

Забрзајте го вашиот бизнис со реални проекти и клиенти од светски водечки компании Индустрија 4.0

Basque Industry 4.0 acceleration program e во потрага на стартап компании кои работат на Индустрија 4.0 решенија. Третото издание на многу успешна програма за забрзување ги поврзува компаниите со водечките компании за производство на енергија и здравствена заштита и договори во вредност од 150,000 евра.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови