Огласи

Оглас за работна позиција во област комуникација со клиенти, во Smart Services

Профи Бизниси Дооел има потреба од ангажирање личност која ќе комуницира со нашите клиенти преку телефон и e-mail. Кандидатот мора да има добро познавање на говорна и пишана комуникација...

Прочитај повеќе

Оглас за работна позиција: веб девелопер во Smart Services

Профи Бизниси Дооел има потреба од веб дизајнер со полно работно време. Вештини кои кандидатот треба да ги поседува се: работно искуство од минимум 1 година и познавање на Wordpress...

Прочитај повеќе

Оглас за работа во Smart Services

Smart Services има потреба од Web Developer со полно работно време. Вештините кои кандидатот треба да ги поседува се: работно искуство од минимум една година и познавање на Wordpress...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови