Огласи

Работа/пракса

Мобес Квалитет, компанија од областа на менаџмент системи (ISO стандарди) има потреба од практикант кој ке биде вклучен во процесот на маркетинг во компанијата, како и директна комуникација со клиентите...

Прочитај повеќе

Оглас за веб девелопер во PrymApps

PrymApps има потреба од Senior ASP.Net Web Developer за freelance соработка или постојано вработување. Човек кој е подготвен за работа како lead програмер на интересен меѓународен проект...

Прочитај повеќе

Оглас за работна позиција во област комуникација со клиенти, во Smart Services

Профи Бизниси Дооел има потреба од ангажирање личност која ќе комуницира со нашите клиенти преку телефон и e-mail. Кандидатот мора да има добро познавање на говорна и пишана комуникација...

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови