Обуки

ОБУКА ЗА НАПРЕДЕН MICROSOFT EXCEL

ОБУКА ЗА НАПРЕДЕН MICROSOFT EXCEL Датум за почеток: 09.04.2019 (вторник)Времетраење: 33 часа (распоредени во 11 дена)Термини: вторник и четврток од 18.00 – 20.30чЛокација: YES бизнис инкубаторот во АвтокомандаЦена на обуката: 6500 МКД

Прочитај повеќе

ОБУКА ЗА GDPR ПРАКТИЧАР И ОФИЦЕР ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

Мобес Квaлитет, под акредитација на Exemplar Global од 28.02 – 02.03.2019 година, организира ОБУКА ЗА GDPR ПРАКТИЧАР И ОФИЦЕР ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ.

Прочитај повеќе

ОБУКА ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Научи ги основите и принципите на графичкиот дизајн! Научи да работиш во Adobe Photoshop и Adobe Illustrator преку работа на реални проекти и решенија! Поттикни ја твојата креативност и реализирај ги твоите идеи во дигитална форма!

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови