Обуки

Повик за учество на обуки во областа на младински политики

Повик за учество на три обуки за јакнење на капацитетите на 45 граѓанските организации за влијание врз младинските политики во текот на месец април и мај 2018 година, во Битола.

Прочитај повеќе

Интегрирани, акредитирани обуки за имплементатори, интерни и екстерни аудитори за менаџмент системи

Мобес Квалитет, под акредитација на Exemplar Global oд 18-21 април 2018 година, организира интегрирани акредитирани обуки за имплементатори, интерни и екстерни аудитори.

Прочитај повеќе

ОБУКА ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Идеален курс за креативци, дизајнери, мали фирми и сите оние кои сакаат да се претстават себе и своите идеи во графичко решение.Курсот е наменет за сите оние кои сакаат да ги научат основите и принципите на графичкиот дизазјн, како и оние кои сакаат да ги усовршат постоечките знаења.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови