Обуки

ОБУКА ЗА GDPR ПРАКТИЧАР И ОФИЦЕР ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

Мобес Квaлитет, под акредитација на Exemplar Global од 28.02 – 02.03.2019 година, организира ОБУКА ЗА GDPR ПРАКТИЧАР И ОФИЦЕР ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ.

Прочитај повеќе

ОБУКА ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Научи ги основите и принципите на графичкиот дизајн! Научи да работиш во Adobe Photoshop и Adobe Illustrator преку работа на реални проекти и решенија! Поттикни ја твојата креативност и реализирај ги твоите идеи во дигитална форма!

Прочитај повеќе

Повик за учество на 7-дневен тренинг за иновациски менаџмент

Фондација Претприемачки Сервис за Млади во рамките на проектот „Јакнење на конкурентноста на малите и средни претпријатија преку подобрена поддршка за иновации“, финансиран од Европската Унија, објавува повик за учество на 7-дневна тренинг програма за иновациски менаџмент, базирана на содржината на онлајн курсот за иновациски менаџмент.

Прочитај повеќе

Категории

Популарни тагови